Ręczna produkcja lodów

Od 35 lat produkujemy rzemieślnicze lody o niepowtarzalnym smaku. Cały czas, rozwijamy nasze lody, pamiętając jednak o zachowaniu jakości i o tym, by nasze receptury pozostały oryginalne.

Lody to dla nas nie żarty.

Świeże mleko oraz śmietanę, które używamy w naszych lodach, dostarczane mamy codziennie o wschodzie słońca.

Pamiętajcie o tym, że nasze lody produkowane są ręcznie.

Świeże owoce to coś, czego nie. da się podrobić.

Przebieramy, myjemy, miksujemy. Uwierzcie - jest co robić.

Do dnia dzisiejszego zaproponowaliśmy naszym lodomaniakom już ponad 250 różnorodnych smaków lodów.

Borówka na śmietance pakuje się do lodziarni.

Kwaskowość w naszych lodach owocowych uzyskujemy dzięki odpowiedniej dawce soku z cytryn.

Wyciskamy setki litrów soku.

Całe szczęście, że w naszej kuchni zawsze znajdzie się paru siłaczy. :)

Starannie dobieramy składniki, dbamy o to aby smak był naszym największym wyróżnikiem.

Zastanawialiście się jak powstają nasze dodatki do lodów? Zaczynamy od gotowania!

Mus ze świeżych malin pachnie tak, że w biurze trudno nam się skupić!

Ostatnim etapem jest odpowiednie, ręczne wymieszanie wszystkich składników.

Zamów online